За нас

Организаторът на Board Game Fest е CollectiveView – проект за колективно обсъждане на настолни игри и теми, свързани с тях. Естественото продължение на интелектуалното обединяване е да създадем събитие на живо, на което да се съберат всички, ангажирани с настолни игри. Целта на фестивала като част от този проект е да създаде условия за реализиране на множество тематични инициативи и приобщаване на хора от всички възрасти към хобито.

Събитието е безплатно за всички, ще се провежда през лятото на открито, защото настолните игри са социално хоби и съчетани с природата са сигурна рецепта за прекрасно преживяване. Мястото, което ще ни приюти, предлага прекрасна атмосфера и множество допълнителни занимания за малки и големи.

Елате, дори и това хоби да е ново за вас, защото ще намерите безброй позитивни и ентусиазирани хора, които с радост ще ви покажат интересни игри и ще ви обяснят как да ги играете! Ще има игри и забавления, подходящи за всички възрасти и предпочитания.

В богата програма от събития на живо, своята отдаденост към темата за настолните игри се обединяват да споделят клубове, фестивали, издатели, общности и доброволци от цялата страна. Всички те допринасят за диалог и развитие на общността, а основните спонсори – Община Чавдар помагат това да стане реалност.

Намерете ни

Страница на събитието:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100083040112297

Последвай ни:

https://www.facebook.com/collectiveview.eu

Контакти